Nou! Cursuri internaţionale de limba rromani la Costineşti

Asociația IDEE este entuziasmată să anunțe deschiderea înscrierilor la Școala Internațională de Vară de Limba Rromani! Cursurile de la nivelul avansaţi vor fi susţinute de prof. univ. emerit Gheorghe Sarău, creatorul în România al sistemului de învăţământ în limba rromani, de la grădiniţă şi până la studii doctorale.

Cursurile vor avea loc în stațiunea Costinești de la Marea Neagră, în perioada 16-26 august 2023. Cursurile de limba rromani numără 50 de ore de curs și se vor susține pe trei niveluri de competență:

  • nivel începători cu predare în limbile: română, engleză, franceză, japoneză, chineză, germană, albaneză, spaniolă, italiană, olandeză şi suedeză;
  • nivel mediu cu predare în limbile: română, rromani, engleză, franceză, japoneză, chineză, germană, albaneză, spaniolă, italiană, olandeză şi suedeză;
  • nivel avansaţi cu predare în limba rromani.

40% REDUCERE PENTRU ÎNSCRIERILE DE PÂNĂ LA 1 MARTIE 2023

Pentru înscriere, completați formularul apăsând click pe linkul de mai jos. Data-limită a înscrierilor este de 31 martie 2023.

La încheierea cursurilor, participanții primesc un certificat de absolvire emis de Asociația IDEE și semnat de coordonatorul ştiinţific al Școlii Internaţionale de Vară de Limba Rromani, prof. univ. emerit, dr. Gheorghe Sarău.

https://digikoob.net/index.php?id_cms=7&controller=cms&id_lang=2

 

Vă așteptăm cu drag! Înscrieți-vă acum!

Cursuri internaţionale de limba rromani la Costineşti