Excursiile elevilor castigatori la Concursurile Cangurul

Excursie in Franta 17.06.-22.06.2012

Excursia in Franta a fost desigur, unica. Si nu spun asta doar pentru ca asa „se zice“ , ci pentru ca eu cred ca fiecare experienta este unica in felul ei. Am stat intr-un campus, la 20 de km de Paris. conditiile au fost excelente, programul.. EXTRAincarcat. Nu neaparat in sensul rau, insa uneori ajungeam rupta de oboseala in camera.. Am vizitat multe laboratoare, firme, intreprinderi. Ne-am intalnit cu studenti ai École Polytechnique. Si, evident, nu am ratat celebrul Turn Eiffel, Catedrala Notre Dame, Muzeul Louvre sau Palatul Versailles. Pentru mine a fost o saptamana placuta. Am cunoscut oameni noi, mi-am facut prieteni si am aflat multe lucruri interesante care, probabil, imi vor folosi in viitor. (Iuliana P., Dorohoi)

 

Excursia in Muntenegru 24.06-02.07.2012

                          

• Pentru mine a fost o experienta foarte frumoasa, faptul ca mi-am facut multi prieteni, am putut descoperi lucruri noi si am putut descoperi peisajele salbatice ale Muntenegrului. (Andreea Rosca – Hunedoara)

 
• Toata saptamana a reusit sa fie o traire de neuitat. Muntenegru este o tara foarte frumoasa care m-a impresionat prin peisajele ei magnifice. (Bratu Serban Mihai – Galati)


Tabara in Grecia 27.06-09.07.2012

TABARA INTERNATIONALA KALYVAS

• Tabara Kalyvas a fost o experienta extraordinara. Aici mi-am facut prieteni noi si am cunoscut traditii si obiceiuri grecesti. Mi-a placut foarte croaziera in jurul muntelui Athos. (Razvan Bumbu Vasile, clasa a a IV-a, jud Alba)

• Tabara Kalyvas este o tabara foarte frumoasa ce poate fi descrisa in cuvinte de genul: sportiv, natural...Este un loc unde pot socializa copii de varste diferite din tari diferite. (Andreea Apostol, clasa a VI-a, jud Sibiu)

 

 Excursia in Praga 01.07-09.07.2012

 • Praga - orasul minunilor si al viselor implinite, paradisul cladirilor baroc si al catedrelor scaldate in lumini sidefii. Metroul modern opreste in statii aflate la mare adancime sub pamant si, o data pornit, ne conduce prin intunericul de nepatruns al tunerilor subterane. (Flavia Campean, jud Cluj)

 • Vreau sa multumesc organizatorilor pentru ca ne-au oferit sansa de a vizita cinci tari extrem de importante(...). Nu va voi uita niciodata! (Irina Botea, jud. Arges)

 

 

Excursia in Polonia 15.07-22.07.2012

• A fost una dintre cele mai frumoase tabere din viata mea. Obiectivele au fost foarte interesante. Sper sa mai castig si in urmatorii ani tabere SIGMA, pentru ca acestea iti dau ocazia sa socializezi, sa te distrezi si sa inveti multe lucruri interesante. (Ovidiu Buzatu, jud Olt)

• Multumim pentru o tabara deosebita si pentru ca ne-ati tolerat si ati avut rabdare. A fost o experienta foarte placuta de care imi voi aduce aminte mereu. (Cristina Pridie, Bucuresti)