Excursiile elevilor castigatori la Concursurile Cangurul

Excursie in Italia 24.06.-03.07.2011

• “Pentru mine a fost o excursie deosebita pe care am astepta-o de mai multi ani, sperand mereu ca o voi castiga si eu daca ma voi ambitiona suficient de mult! Mi-a placut totul, de la mancare pana la locurile pe unde ne-am purtat pasii,
locuri ce vor ramane mereu intiparite in mintea si in sufletul meu! Insa, recunosc ca a fost obositor, cel putin la capitolul drum, dar ne-am simtit bine impreuna si am cunoscut oameni speciali! Imi pare rau ca am ajuns la final de drum, dar sper si cred ca la anul ne vom revedea si vom impartasi noi momente de neuitat!
In concluzie: O EXCURSIE NEMAIPOMENITA!!!” (Simina Tofan, Bucuresti)

• “Este primul an in care am plecat cu cangurasii in excursie si la inceput imi era destul de teama. Pe parcurs am descoperit ca desi majoritatea copiilor nu se cunosteau intre ei, prieteniile s-au legat inca din primele minute. Desi la inceput erau timizi, copiii au fost foarte prietenosi si deschisi. Excursia in sine a fost foarte frumoasa. Toate orasele vizitate ne-au dezvaluit misterul si istoria lor, iar zilele de plaja petrecute la Rimini au fost poate cele mai frumoase zile la mare. A fost o experienta de neuitat parca un vis frumos din care ne vom trezi la intoarcerea in tara. Desi excursia s-a incheiat, va ramane mereu in inimile noastre...” (Popescu Maria Claudia, Bucuresti)

 

Excursia in Grecia 27.06-09.07.2011

                                                     

Tabara in Cehia 10.07-16.07.2011

Unora dintre noi o sa ne fie dor de aceasta tabara in Praga. Totul s-a terminat mult prea repede. Ne-am fi dorit sa mai stam inca o saptamana in Praga pentru a cunoaste orasul din toate punctele de vedere. In cele 4 zile petrecute in capitala Cehiei am cunoscut persoane de diferite nationalitati care, insa, aveau un lucru in comun, vizitau Praga pentru a cunoaste un oras, o societate dieferita de toate celelalte, un oras minunat cu o istorie incredibila si cu niste locuitori extrem de civilizati si politicosi. (Clara Ivascu, Bucuresti)

Excursia in Croatia 22.08-29.08.2011

• Croatia... mare, orase medievale, peste, soare, relief exotic... multe amintiri de dus acasa. O excursie cu adevarat relaxanta si, in acelasi timp, fascinanta. A fost superb, ca am avut libertate, sa ne folosim timpul cum am dorit. Mi-a placut foarte mult. Multumesc! (Zsambor Konan, Brasov)

• Nu as fi putut sa imi doresc nimic mai mult decat sa imi sarbatoresc majoratul pe tarmul Adriaticii. Deci, la oameni, locuri si peisaje noi se adauga o aniversare inedita, sarbatorita mult mai frumos decat m-as fi asteptat. Si, binainteles, m-am "scos" si cu o porecla simpatica de la noo mei prieteni cangurasi. (Popa Viviana, Galati)