NOUTATI

 

Revista CARIERE organizează un eveniment special despre educaţia viitorului în era disruptivă a inteligenţei artificiale şi a transformărilor radicale, EDUCAŢIA 4.0 - Revoluţia transformării noastre ca societate. De unde începem?, în data de 20 septembrie 2018, Bucureşti.

 

...mai mult
Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie (IDEE) în parteneriat cu Casa Corpului Didactic a Municipiului BucureştiCentrul Municipiului Bucureşti de Resurse şi Asistenţă Educaţională, Şcoala Gimnazială „Ferdinand I” şi Editura Sigma, vă invită să participați la Sesiunea de comunicare organizată în cadrul Conferinţei Naţională TRADIŢIE ŞI CREATIVITATE ÎN ŞCOALĂ – ediţia a II-a, în data de 8 septembrie 2018 la Şcoala Gimnazială Ferdinand I, începând cu ora 9,30.
...mai mult

Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie (IDEE) în parteneriat cu Casa Corpului Didactic a Municipiului Bucureşti, Centrul Municipiului Bucureşti de Resurse şi Asistenţă Educaţională, Şcoala Gimnazială „Ferdinand I” şi Editura Sigma, vă invită să participați la Conferinţa Naţională TRADIŢIE ŞI CREATIVITATE ÎN ŞCOALĂ – ediţia a II-a.

...mai mult
Editura Sigma și Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educație (IDEE)readuc bucuria de a învăța cu seriozitate prin intermediul manualelor pentru clasa a V-a declarate câștigătoare la competiția organizată de Ministerul Educației Naționale în iunie 2017 ...mai mult

Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie (IDEE) în parteneriat cu Editura Sigma, vă invită să participați la Conferinţa Naţională Tradiţie şi creativitate în şcoală.

Conferinţa se adresează inspectorilor şcolari, directorilor şi directorilor adjuncţi din cadrul tuturor formelor de învăţământ preuniversitar, care doresc să îşi împărtășească opiniile cu privire la educaţia în şcoală.       

...mai mult